lchfbruden.blogg.se

When in doubt, add cheese!

Planer för 2013.

Kategori: Allmänt

Hur smala ska vi bli? Vägde oss imorse och jag har gått ner all julmat och vägde 80,7, mannen slog nytt bottenrekord och vägde 74. Helt fantastiskt! Det blir invägning och mätning imorgon, det är ju måndag!
Det blev en väldigt rolig nyårsafton med både drinkar och kolhydrater, men på nyårsdagen var vi på banan igen.
Började dagen med en brunch bestående av äggröra, bacon, prinskorv, brie och en balja kaffe med mjölk. Då slog det mig att detta är nog vad de flesta är sugna på när de vaknar efter nyårsafton, men inte "ska" äta pga nyårslöften. Jag bara ÄLSKAR LCHF!!!! 
Åter till målen. Mitt delmål är 75, drömvikten är 70, men man vet aldrig vart det slutar. Fast det kommer att bli en glädjedans när jag kommer under 80. 
Mannens första delmål var 80, målvikten 75, men han forsätter att rasa i vikt så vi får se vart det slutar. Min väldigt snygga, sexiga och smala man!
Testar ett nytt recept idag, väldigt enkelt.
 
Blomkålsbomb

Ta ett helt blomkålshuvud, rensa bort alla blad och skär bort en bit av stammen så att huvudet kan stå stadigt.
Skölj och skaka av vattnet och lägg blomkålshuvudet på ett ugnssäkert fat. Gnugga in 2 msk smör och salta runtom med flingsalt och ställ in i ugnen 30 minuter 200 grader. Ta ut blomkålshuvudet och strö över riven ost (vi tog parmesan) av valfri sort och ställ in i ca 20 minuter eller tills osten fått bra färg. Ät som ett tillbehör, idag ska vi äta det till köttfärssås.
 

Kommentarer

 • malin säger:

  Oh det där lät ju jätte gott, ska verkligen pröva de! Hoppas ni har haft det toppen över jul och nyår :)

  Svar: Min blev sådär, första gången jag lägger ut ett recept innan jag gjort maträtten klar. Hoppas att din blev bättre!
  Emma Larsson

  2013-01-07 | 23:29:54
  Bloggadress: http://malintjus.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: