lchfbruden.blogg.se

When in doubt, add cheese!

Flubbo.

Kategori: Allmänt

76,3 har jag vägt som lägst det senaste året. Sen blev det semester och glass och öl och..... vägde 80,9 i söndags och imorse vägde jag 80,4. Jag skäms lite när jag skriver detta, men nu behöver jag en liten piska på ryggen!
Börjar skolan på måndag och det ska bli skönt att komma in i rutiner med barnen, maten och förhoppningsvis motionen. Jag är så hopplöst lat. Jag hatar att träna. Nu har jag läst Martina Haags "Heja Heja!". Den var bra och rolig men det hon inte nämner är HUR FAN HINNER MAN????
Vi har varit hos kompisar och släktingar under semestern och då ätit "vanlig" mat och jag kan bara konstatera att jag inte saknar kolhydrater ett dugg! Magen pajade och svullnade upp så att jag såg gravid ut.
Nu har vi ätit LCHF i ett år och tänker fortsätta med det. Jag har precis läst mitt första inlägg och ser att jag totalt gått ner 10 kilo sen dess med en lägsta notering på -14 kilo. Mannen är väldigt känslig för kolhydrater och väger 76 kilo efter semestern. Han har gått ner 14 kilo med en lägsta notering på -21 kilo. Vi skyller allt på ölen!
Mannens målvikt är 70 kilo, då är han perfekt enligt mig. Min målvikt? Hmmmm. Jag vill ner till 70 och se hur jag klarar av det. 65? Vem vet?