lchfbruden.blogg.se

When in doubt, add cheese!

Sekten!

Kategori: Allmänt

Jag är helt lyrisk över min nya livsstil när någon frågar och jag brukar lägga till "ja jag vet, jag låter som om jag är med i en sekt". Om man söker på LCHF och kollar olika forum på nätet så kan man möte de "LCHFare" som har inställningen att det är vi mot dem, idioterna som äter kolhydrater. Jag är i en viktminskningfas, och då funkar det fantastiskt bra för mig att skippa kolhydratera, men jag har inget problem med att andra äter kolhydrater! Min mammas särbo äter samma kost som vi + kolhydrater, men han är smal och har inga problem med sin vikt. 
Folk kör med olika argument mot LCHFare, ett av dem är förhöjda blodfetter. Jag har tagit blodprover och alla mina prover var bra! 
Jag frossar inte i kött och fett som vissa tror, jag äter samma mängd protein/portion, sås, men har lagt till mer grönsaker. Mängden mat totalt har minskat drastiskt då jag bara äter 3 ggr/dag, inget småätande eller fika, bara kaffe i sånna fall. Speciellt nu när jag går ner i vikt, vilket jag gör.
Imorgon ska hela familjen åka till vår bästisfamilj, så inga uppdateringar föräns på måndag och detta kommer ju säkert beröra en person för jag har en unik besökare om dagen! Puss på dig!
 

Kommentarer

  • Cissie säger:

    Trevlig resa kram

    2012-10-12 | 22:59:49

Kommentera inlägget här: