lchfbruden.blogg.se

When in doubt, add cheese!

Egenkomponerad meny!

Kategori: Allmänt

Jag är så slut just nu att jag inte orkar tänka! Men middagen blev god iallafall.
 
Gräddiga kotletter med smörad brysselkål.
 
Hacka en gul lök och 10 champinjoner, stek i rikligt med smör ca 10 minuter, lägg undan.
Salta och peppa 4 st kotletter a 200 gr, bryn dessa i en stor klick smör.
Häll i lök och svamp-hacket och häll över 5 dl grädde och 2 msk viltfond.
Låt allt puttra 5 minuter tills köttet blir klart och smaka av såsen med lite salt och peppar.
 
Ånga/koka brysselkålen tills den är mjuk.
Lägg i en bytta med lock, tillsätt 50 gr smör och 1 msk flingsalt, skaka runt!
 
Jättegott!
 
 
Gonatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: